FORSIDE OM OS PRISER PRODUKTER HÅRPÅSÆTNING EXTENSION PARYKKER BOOKING
                 
 


Hårpåsætning - Hår for Livet


Hår for livet by Toftild er den optimale løsning til dig, der ønsker at kompenserer for dit hårtab på den mest fleksible, sikre og naturtro måde. Systemet anvendes af mænd og kvinder i alle aldre og fremstilles som oftest af individuelle mål. Håret fremstilles i 100% ægte hår på en meget fin net- eller foliebund.

Hår for livet by Toftild tilbydes både som hårdel, toupe eller som helparyk, alt efter behov, men princippet er altid det samme. Er der tale om helparyk eller større områder, laver vi en afstøbning af din hovedform og fremstiller herefter håret individuelt til dig. Du er derfor altid sikret 100% optimal pasform.

Du køber håret som et fordelagtigt abonnement, hvor du løbende er sikret nyt hår; minimum 3 gange om året. Du betaler et opstartsbeløb én gang og herefter en månedlig ydelse. Håret sidder fast på hovedbunden i en periode af gangen – typisk 4 uger – hvorefter det tages af, renses, sættes på igen og styles. Du sover med dit hår, svømmer, dyrker sport og andre fysisk krævende aktiviteter. Det eneste tidspunkt, du ikke har hår på, er, når du er hos os til den månedlige service.

Med hår for livet by Toftild får du den løsning, der frem for alt er sikker og meget naturtro. Det er det tætteste, du kommer på at have dit eget hår. Hår for livet er livskvalitet – så enkelt beskriver de mange brugere det.

Hår for Livet by Toftild anbefales også af os som personligt, kropsbåret hjælpemiddel under hjælpemiddelloven. Hvis du har et sygdoms betinget hårtab, F.eks. Alopecia, eller ar efter strålebehandling og operation.

Konsultationen er altid uforpligtende for dig.


Fotoserie om montering af paryk: [Link]Kepel frisørsalon Kepel Frisør og Parykker Parykker Kepel Frisør og Parykker Hårpåsætning Kepel Frisør og Parykker Frederiksberg Alle 50 Kepel Frisør, Hårpåsætning og Parykker 1820 Frederiksberg C. Kepel Frisør, Hårpåsætning og Parykker Tlf. 3331 9170 Kepel Frisør, Hårpåsætning og Parykker www.kepel.dk