FORSIDE OM OS PRISER PRODUKTER HÅRPÅSÆTNING EXTENSION PARYKKER BOOKING
                 
 


Laila Seiberg


Jeg startede på min 4 årige frisør uddannelse i 1983 hos Joan Thygesen i Grenå. Kort efter min læretid fik jeg til opgave at bestyre en ny afdeling som hun åbnede, det gav mig nok inspiration til at jeg en dag skulle have min egen forretning .

1996 flyttede jeg til KBH hvor jeg samlede erfaring forskellige steder inden jeg startede for mig selv. Jeg har været selvstændig siden 1998.

Jeg holder af mit arbejde, da der fagligt altid sker noget nyt som hele tiden holder en i gang. Vores kunder er både børn og voksne i alle aldre, det gør at jeg hele tiden skal gøre brug af min erfaring og kreativitet. Det tilsammen gør at arbejdsdagen aldrig ligner hinanden.

Ud over almen frisør arbejde har jeg specialiseret mig i parykker, systemet HÅR FOR LIVET og individuelle hår dele til tyndhårede kvinder/mænd.Ring og aftal tid 33319170 eller bestil online (kun klip) [Klik her]

 Du kan se vores CVer ved at klikke på vores foto
Kepel frisørsalon Kepel Frisør og Parykker Parykker Kepel Frisør og Parykker Hårpåsætning Kepel Frisør og Parykker Frederiksberg Alle 50 Kepel Frisør, Hårpåsætning og Parykker 1820 Frederiksberg C. Kepel Frisør, Hårpåsætning og Parykker Tlf. 3331 9170 Kepel Frisør, Hårpåsætning og Parykker www.kepel.dk